Tigers/ Draakjes

Wat is ons Tigers-programma?

Tijgers Levens Vaardigheidsonderwijs is een van de meest professionele en vooruitstrevende levensvaardigheden cursus voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar. 

Uw kind leert van Superheld Timmy!

De kinderen worden deel van de fantasie wereld van Timmy en Tina de Tijger en hun junglevriendjes.

 

De kinderen worden constant gestimuleerd te bewegen. Het programma bestaat uit zeven centrale thema’s die aangevuld worden door andere levensvaardigheden.

De zeven centrale thema’s:

  • Teamwork

  • Leiderschap

  • Vreemden

  • Pesten

  • Noodsituaties

  • Gezondheid &fitness

  • Milieubewustzijn

Naast deze thema's leren de kinderen de basis zelfverdedigings-technieken uit het taekwondo en de essentiële motorische vaardigheden. De kinderen leren ook morele dingen zoals rustig/kalm zijn, behulpzaamheid en nog veel meer. Aan het einde van elk semester worden de kinderen getoetst op hun kennis van de thema’s, zelfverdedigingstechnieken en morele onderwerpen. Door verschillende beloningen zoals stempels en badges worden de kinderen constant gestimuleerd om zich verder te ontwikkelen en vitaal te blijven. 

Tijdens dit waardevolle programma wordt uw kind weerbaarder, leert het wat zijn/ haar grenzen zijn en leert uw zich kind op een veilige en verantwoorde manier zichzelf te verdedigen. De kinderen worden ook klaar gestoomd om na het Tigers programma door te stromen naar de reguliere jeugdgroep van Taekwondo Apuro.

Let op!!!!

Het Tigers-programma zal met ingang van 1 juli 2022 veranderen naar Draakjes. De inkoop van de tigerpakken is altijd vrij prijzig geweest. Wij hebben daarom besloten om voor een eigen concept te gaan, waarbij de kleine sporters een regulier taekwondo-pak (dobok) kunnen dragen met een Draakjes badge erop. Op deze manier hoeven er geen nieuwe pakken te worden aangeschaft als ze doorstromen naar de reguliere taekwondo lessen. Deze taekwondo-pakken zijn vanaf nu al verkrijgbaar. De aard van de lessen zullen verder hetzelfde blijven. 

Taekwondo Apuro Tigers Schiedam Maassluis
3E9A2460.jpg
draakjes-logo-square.jpg
Taekwondo Apuro
Taekwondo Apuro

press to zoom
Taekwondo Apuro
Taekwondo Apuro

press to zoom
Taekwondo Apuro Tigers
Taekwondo Apuro Tigers

press to zoom
Taekwondo Apuro
Taekwondo Apuro

press to zoom
1/23