top of page

Op maat

 

Taekwondo Apuro verzorgt op verzoek ook training op maat en clinics aan groepen en organisaties. Tijdens een clinic kan kennis worden gemaakt met de sport taekwondo. Hier zullen de basis trappen en zelfverdedigingstechnieken worden behandeld. Je kan ons benaderen voor een eenmalige les of voor een reeks van lessen.

 

De clinics passen wij volledig aan op de groep. Wij zetten ons in voor jong en oud. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan:

  • Kinderfeestjes; 

  • School sportdagen; 

  • Bedrijfs- of groepsuitjes; 

  • Zelfverdediging voor senioren. 

 

Je kan ons benaderen door te bellen of een e-mail te versturen. Onze contactgegevens staan vermeld op onze contact pagina.

 

Agressieregulatie en Weerbaarheid

Wij bieden ook op verzoek trainingen in de vorm van agressieregulatie en weerbaarheid. Wij hebben gecertificeerde trainers die dit kunnen aanbieden 1 op 1 of voor groepen. 

Iedere keer een nieuw thema, waarbij de vechtsport gebruikt wordt als metafoor.
De lessen hebben een thema gestuurde lesopbouw. Er wordt gewerkt aan een positiever zelfbeeld door succes ervaringen te vieren en een zelfwaargenomen competentie te behalen.

 

Je kan ons benaderen door te bellen of een e-mail te versturen. Onze contactgegevens staan vermeld op onze contact pagina.
 

bottom of page